Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet

Hier vind u de meest voorkomende vragen die wij tegenkomen

VRAAG:  Ik heb een bestelling geplaatst maar geen orderbevestiging ontvangen?

ANTWOORD: De Orderbevestiging is het besteloverzicht dat u in uw mailbox heeft ontvangen


VRAAG: Ik ben bij het afrekenen vergeten de naam en naam van de school vergeten in te vullen en de            betaling is afgeschreven van mijn rekening, krijg ik mijn pakket dan wel??

ANTWOORD: Als de betaling afgerond is en u een besteloverzicht - afhaalbewijs heeft ontvangen in uw mailbox ontvangt u zeker uw pakket.


VRAAG: Wanneer wordt mijn pakket bezorgd??

ANTWOORD: Dat is per school en of opleiding verschillend, meer informatie over afleveren staat in het besteloverzicht dat u in uw mail heeft ontvangen


VRAAG: Is het mogelijk de artikelen uit de pakketten los te bestellen??

ANTWOORD: Als uw pakket enkel uit een vaste set bestaat kunt u de artikelen enkel los bestellen op onze webshop www.vanderlindewebshop.com, houd er rekening mee dat de pakketten speciale prijzen hanteren voor de artikelen. Los bestellen is ten zeerste af te raden.


VRAAG: Ik wil meerdere pakketten bestellen, kan dat?

ANTWOORD: Dit is zeker mogelijk, maar u moet wel elk pakket apart bestellen. Op een andere naam.


VRAAG: Ik ben net terug van vakantie en zie dat de uiterste betaaldatum al is verstreken, kan ik nog wel een tekenpakket bestellen.

ANTWOORD: Dat is zeker mogelijk, zolang de tekenpakketten site beschikbaar is kunt u, uw pakket bestellen. Houd er rekening mee dat het pakket wel op een later tijdstip wordt afgeleverd en dus niet met de eerste zending mee komt.


VRAAG: Hoe gaan jullie met de opgegeven adresgegevens om?

ANTWOORD: Wij houden ons volledig aan de voorschriften die de nieuwe AVG wetgeving ons oplegt. De webshop is beveiligd met een beveiligingscertificaat.

Uw gegevens worden NIET gedeelt met derden (tenzij noodzakelijk voor afhandelen betaling en uiteraard de bezorging). Deze site is ook niet geïndexeerd bij zoekmachines.

De betaal site Buckaroo is een partner van ons die het betaalverkeer regelen online zij ontvangen de benodigde informatie om de betaling te kunnen regelen.

Transmission is onze partner voor bezorgingen. Zij bezorgen voor ons de pakketten ofwel op school ofwel bij u thuis

Uw adresgegevens moeten we opslaan om de pakketten te kunnen versturen, of zodat uw school of opleiding weet dat een pakket voor u is gereserveerd.

Wilt u uw adresgegevens veranderen nadat u de bestelling heeft geplaatst kunt u een mail sturen naar verkoop@vanderlinde.com vergeet geen kopie van de bestelling mee te sturen zodat wij uw bestelling erbij kunnen vinden.

Wij bewaren uw adresgegeven gedurende 1 jaar of zolang het nodig is om de opdracht van het bestelde pakket uit te kunnen voeren en eventuele nazorg te kunnen leveren.

 

 

U kunt vragen die u hier niet terug kunt vinden ook mailen naar:
verkoop@vanderlinde.com

 

 

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.